Βιογραφικό

Είμαι ψυχοθεραπεύτρια- σύμβουλος ψυχικής υγείας και εργάζομαι με ενήλικες και εφήβους, καθώς και με γονείς. Η εμπειρία μου, ως ψυχοθεραπεύτρια, μου έχει διδάξει πως κανένα πρόβλημα δεν είναι τόσο ασήμαντο για να μην εξεταστεί και συζητηθεί. Οι ίδιες περιστάσεις επηρεάζουν τον κάθε άνθρωπο με διαφορετικό τρόπο και μέσω της θεραπείας το άτομο έχει την ευκαιρία να εισακουστεί και να αισθανθεί πως το κατανοούν. Η διαδικασία αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς, να καλλιεργήσεις τις δυνατότητές σου και να διαχειριστείς τις καταστάσεις που σε δυσκολεύουν.

Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στη συμβουλευτική ψυχολογία και ψυχοθεραπεία, λαμβάνοντας τους τίτλους σπουδών Graduate Certificate in Psychology και MSc Counseling Psychology and Psychotherapy (Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία) από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος- DEREE. Εξειδικεύομαι σε διατροφικές ανησυχίες, προβλήματα διατροφής και παχυσαρκίας, καθώς έχω πραγματοποιήσει σπουδές στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο Obesity and Weight Management (Παχυσαρκία και Διαχείριση Σωματικού Βάρους) από το Robert Gordon University της Σκωτίας.

Έχω υπάρξει  μέλος ψυχοθεραπευτικής εθελοντικής ομάδας στο Δήμο Αθηναίων, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και σε δημότες, διαφόρων ηλικιών με ανησυχίες όπως άγχος, κατάθλιψη, πένθος, διατροφικές συμπεριφορές και προβλήματα σχέσεων, βασισμένες στο σεβασμό της διαφορετικότητας και ατομικότητας.

Τέλος, παρέχω ψυχοθερεπευτικές συνεδρίες στο γραφείο μου στο Χαλάνδρι (Λυκούργου 15), σε ένα χώρο που διαμορφώθηκε με φροντίδα, για τους ανθρώπους που ψάχνουν έναν θεραπευτή με συνθετικό τρόπο σκέψης και προσέγγισης. Με αυτό τον τρόπο δουλεύω βασιζόμενη στις δυνατότητες, στις ανάγκες και στα προβλήματα του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

elGreek
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close